Joen Averstad

VD

Joen är vd för Hemcheck sedan maj 2019. Han har en bakgrund som managementkonsult på McKinsey & Company och Qvartz, där han framförallt arbetat med utveckling av privata och offentliga hälso- och sjukvårds-organisationer, både i Sverige och internationellt. Joen är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Annelie Brolinson

Operativ chef

Annelie är VD för HemCheck sen 2012 och var projektkoordinator för HemCheck 2010-2011. Annelie har en magisterexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap och en doktorsexamen i Fysiologi från Stockholms universitet, Sverige.

Peter Andersson

sälj- och marknadschef

Peter är sälj- och marknadschef, tillika vice vd, hos HemCheck sedan 2018. Han kommer närmast från posten som Country Manager på M Care AB. Under perioden 1993-2018 var han verksam som General Manager för Sarstedt AB, inriktat på produkter och instrument inom laboratoriemedicin. Peter är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och organisation från Handelshögskolan i Göteborg.

Robert Thorén

ekonimichef

Robert är ekonomichef för HemCheck sen 2016. Robert har en magisterexamen i ekonomi och mångårig erfarenhet av att arbeta med små och medelstora publika bolag. Robert har arbetat som konsult för KPMG och som ekonomichef på Aker Solutions.

Björn Eriksson

teknikchef

Björn är teknikchef på HemCheck sedan 2014 och är ansvarig för produktutveckling, tillverkning och kvalitet. Björn arbetade tidigare som analytisk kemist på Cambrex Karlskoga. Björn har en doktorsexamen i analytisk kemi från Karlstads universitet.

Eva-Lotta Palm

produktchef

Eva-Lotta arbetar som produktchef på HemCheck sedan 2017. Hon ansvarar för utvärdering, kvalitetskontroll samt regulatorisk dokumentation. Eva-Lotta arbetade tidigare som analytisk kemist på Cambrex Karlskoga och har en magisterexamen i kemi från Karlstads universitet.

Maria Bohlin

Kvalitetssamordnare

Maria är kvalitetssamordnare på HemCheck sedan 2018. I sin roll ansvarar hon bland annat för kvalitetsfrågor och regulatoriska frågor. Hon har tidigare erfarenhet från läkemedelsindustrin och har en doktorsexamen i analytisk kemi från Karlstads universitet.

Henrik Duhalde

klinisk specialist

Henrik arbetar som klinisk specialist på HemCheck sedan 2016 med ansvar för kliniska tester och kundrelationer. Henrik är specialistutbildad sjuksköterska och har mångårig erfarenhet av akutsjukvård.

Johan Burnett

Klinisk koordinator

Johan är Klinisk koordinator hos HemCheck sedan 2018. Han är utbildad sjuksköterska och har tidigare bland annat arbetat på Capio S:t Görans Sjukhus.