Annelie Brolinson

VD

Annelie är VD för HemCheck sen 2012 och var projektkoordinator för HemCheck 2010-2011. Annelie har en magisterexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap och en doktorsexamen i Fysiologi från Stockholms universitet, Sverige.

Robert Thorén

ekonimichef

Robert är ekonomichef för HemCheck sen 2016. Robert har en magisterexamen i ekonomi och mångårig erfarenhet av att arbeta med små och medelstora publika bolag. Robert har arbetat som konsult för KPMG och som ekonomichef på Aker Solutions.

Björn Eriksson

teknikchef

Björn är teknikchef på HemCheck sedan 2014 och är ansvarig för produktutveckling, tillverkning och kvalitet. Björn arbetade tidigare som analytisk kemist på Cambrex Karlskoga. Björn har en doktorsexamen i analytisk kemi från Karlstads universitet.

Henrik Duhalde

klinisk specialist

Henrik arbetar som klinisk specialist på HemCheck sedan 2016 med ansvar för kliniska tester och kundrelationer. Henrik är specialistutbildad sjuksköterska och har mångårig erfarenhet av akutsjukvård.

Eva-Lotta Palm

produktchef

Eva-Lotta arbetar som produktchef på HemCheck med ansvar för utvärdering, kvalitetskontroll samt regulatorisk dokumentation. Eva-Lotta arbetade tidigare som analytisk kemist på Cambrex Karlskoga och har en magisterexamen i kemi från Karlstads universitet.

Michael Lundh

projektledning & QA/RA

Michael arbetar för HemCheck sedan 2016 som projektledare och rådgivare inom QA/RA. Michael har ca 10 års erfarenhet projektledning och utveckling av medicintekniska produkter.