Hemcheck_logo

HemCheck Nyhetsbrev - maj 2018

Välkommen till HemChecks första nyhetsbrev!

När det händer mycket är det lätt att glömma bort att berätta om vad som pågår. Därför kommer vi från och med nu regelbundet publicera ett kort nyhetsbrev där vi beskriver utvecklingen från HemChecks horisont. I denna första utgåva kan du läsa om det pågående arbetet med CE-märkningen av Helge, ett arbete där vi nu gått in i den viktiga verifieringsfasen. Du kan också läsa mer om Anna Dalgaard som efter bolagsstämman i mitten av maj är ny styrelseordförande efter Fredrik Sjövall. Här finns dessutom en kort intervju med vår nya styrelseledamot ledamot Karin Dahllöf, en långvägare med stor erfarenhet av företagsledning, marknadsföring och försäljning inom internationella medicintekniska bolag.

Annelie Brolinson, vd
För webb-5559

CE-märkningen går in i nästa fas

Att CE-märka en produkt är inte bara en kvalitetssäkring för de som ska använda produkten, det är också en märkning som krävs för att en produkt ska få användas i vården – och HemCheck börjar närma sig målet. För HemCheck har CE-märkningen länge varit en del av produktutvecklingen och nu har produktkonceptet, Helge, tagit ytterligare ett steg närmare målet.
Read more
MG_1113-Redigera_3
annaD

Anna Dalgaard – ny styrelseordförande i HemCheck

Sedan 2016 har Anna Dalgaard suttit som ledamot i HemChecks styrelse – i går valdes hon till ordförande.
– HemCheck befinner sig i ett spännande skede och jag ser fram emot att vara med och vägleda bolaget i den här fasen. Anna har närmare 15 års erfarenhet inom vårdbranschen. Hon har arbetat både som managementkonsult, entreprenör och affärsutvecklare …

Read more

Karin Dahllöf – ny styrelseledamot i HemCheck

Med lång erfarenhet från laboratoriearbete inom klinisk kemi till att hjälpa internationella IVD/ medtechbolag med marknadsföring, produktlansering och försäljning – Nu ser Karin Dahllöf fram emot att vara med och bidra i HemChecks fortsatta arbete som ny styrelseledamot.
– Jag vet att det finns ett behov av HemChecks produktkoncept, så jag känner mig förväntansfull att få vara med i det …

Read more
image2
HemCheck informerar

GDPR

25 maj trädde den nya dataskyddsförordningen i kraft. Läs mer om hur HemCheck samlar in och behandlar dina uppgifter, vilka val och möjligheter du har samt hur du kan utöva dina rättigheter. Denna policy riktar sig till dig som besöker vår webbplats.

Läs mer här.
Kontakta oss
HemCheck Sweden AB
Karlstads universitet
Biomedicin
Universitetsgatan 2
651 88 Karlstad
Sweden