Hemcheck_logo

Hemchecks Nyhetsbrev - maj 2019

Välkomna till maj månads nyhetsbrev från oss på Hemcheck!


Detta blir mitt första nyhetsbrev. Det har gått två veckor sedan jag tillträdde och det känns oerhört roligt och spännande att leda Hemcheck i den fas bolaget är i nu. Det viktigaste fokusområdet är kommersialiseringen av vårt koncept, och just nu utvärderas konceptet på flera olika sjukhus i Sverige och övriga Europa. Samtidigt diskuterar vi löpande med andra potentiella kunder och samarbetspartners.

I detta nyhetsbrev får ni bland annat veta mer om vårt deltagande på EuroMedLab som gav många nya kontakter; den nyligen publicerade vetenskapliga artikeln som bland annat visar på en hög hemolysfrekvens i blodgasprover, något som inte var väl genomlyst sedan tidigare; samt Hemchecks kvartalsrapport från första kvartalet.

Ni får som alltid gärna dela nyhetsbrevet med andra kontakter. Om de sedan vill ha en egen prenumeration, så är det bara att titta på vår hemsida, www.hemcheck.com under fliken ”Investerare” och sedan vidare till ”Nyhetsbrev”Trevlig läsning!
Joen Averstad, VD
Joen
Hemcheck_logo
9 maj publicerade Hemcheck kvartalsrapporten för första kvartalet. Vill du ta del av hela rapporten?

Hemcheck tog plats på EuroMedLab

Med omdömen som ”den mest spännande och innovativa produkten på årets mässa” och ”ett helt nytt och unikt sätt att lösa problemen med hemolys inom sjukvården” åkte Hemcheck hem från årets upplaga av EuroMedLab. 19-23 maj arrangerades EuroMedLab, ett av årets viktigaste europeiska evenemang inom laboratoriemedicin, sett till vetenskapligt innehåll, kongressdeltagare och utställare.

Read more
Hemcheck tog plats på EuroMedLab

Vetenskaplig artikel om Hemchecks blodgastest i en av de största studierna på området

Hemcheck_produkt-19
Hur vanligt förekommande är hemolys i samband med provtagning med blodgassprutor på en akutmottagning? Det var ett av svaren Hemcheck sökte och fick när de i samarbete med Västmanlands sjukhus i Västerås genomförde sin senaste studie – som nyligen publicerades som vetenskaplig artikel.

Read more

”Jag tror verkligen på Hemcheck”

Joen Averstad har jobbat som managementkonsult med fokus på hälso- och sjukvård i över tio år. I går började han sitt nya uppdrag som vd för Hemcheck. – Jag ser fram emot att leda Hemcheck i den fas bolaget nu befinner sig i, med fokus på att få ut våra koncept på marknaden, få in nya kunder och skala upp …
Read more
JOEN_W-
Kontakta oss
HemCheck Sweden AB
Karlstads universitet
Biomedicin
Universitetsgatan 2
651 88 Karlstad
Sweden