Hemcheck_logo

Hemchecks Nyhetsbrev - april 2019

Välkomna till april månads nyhetsbrev från oss på Hemcheck!

Hos Hemcheck pågår arbetet med marknadslanseringen av vår tjänst för fullt. Vi tillbringar allt mer av vår tid med att möta kunder och våra koncept testas just nu vid kliniker, både i Sverige och utomlands. Vi ser förstås världen som vår marknad men, för att vara säkra på att vi växer i takt med det vi klarar av, börjar vi i Sverige vi vill finnas nära våra kunder och kunna testa teknik och affärsmodeller innan vi går vidare. 2019 är ett spännande år för oss.
Hemcheck förändras då vi nu lanserar våra tjänster på marknaden, det är något som vi har förberett oss på.
I nästa nyhetsbrev kommer ni få läsa ett vd-ord skrivet av Joen Averstad, som 15 maj tillträder som ny vd för Hemcheck. Jag tar då vid rollen som operativ chef och ser mycket fram emot att få välkomna Joen till teamet och fortsätta arbetet tillsammans med honom. I det här nyhetsbrevet kan du läsa mer om Hemchecks nya vd, där kan du också läsa om vår årsredovisning som publicerades så sent som den 12 april och om vårt deltagande vid den viktiga EFML-konferensen i Zagreb. Dessutom får du en ”Hallå där…” från vår kliniska specialist Henrik Duhalde, som berättar vad som händer hos honom just nu. Där kan du bland annat läsa om vårt arbete med att utbilda sjuksköterskor i hur de använder vår tjänst på bästa sätt.

Trevlig läsning och Glad Påsk!
Annelie Brolinson, vd
hemcheck_Annelie 2
arsredo 2

Nyfiken på Hemchecks årsberättelse för 2018

Joen Averstad ny vd för Hemcheck Sweden AB

Styrelsen för Hemcheck Sweden AB har beslutat att utse Joen Averstad till ny verkställande direktör för Hemcheck Sweden AB. Annelie Brolinson, som varit bolagets vd sedan 2012, övergår till positionen som operativ chef för Hemcheck. Joen har en bakgrund som managementkonsult på McKinsey & Company och Qvartz, där han framförallt arbetat med utveckling av privata och offentliga hälso- och sjukvårds-organisationer, …

Read more
Joen

Stort intresse för Hemchecks lösning

zagreb
22-23 mars var det dags för Hemcheck att bege sig till Zagreb för att delta vid EFML-konferensen, en konferens som inte bara gav nya värdefulla kontakter det gav även ett tydligt kvitto att Hemchecks koncept verkligen behövs. Henrik Duhalde och Peter Andersson presenterade Hemchecks koncept - och intresset var stort.

Read more

Hallå där…

Henrik Duhalde, klinisk specialist hos Hemcheck, som nu är åter i tjänst efter en tids föräldraledighet.
Vad har du på gång?
- Mitt fokus är att vara på sjukhus runtom i landet, och i någon utsträckning i Europa, tillsammans med vår marknadschef Peter Andersson. 

Read more
webb_produktbilder_181120-5
Kontakta oss
HemCheck Sweden AB
Karlstads universitet
Biomedicin
Universitetsgatan 2
651 88 Karlstad
Sweden